• vanver I deuren op maat I Blokkassementen

  Deuren

  Met een  eigen machinepark staat Vanver in voor het vervaardigen van alle mogelijke soorten deuren. Blokkassementen in diverse houtsoorten zoals eik, es, rubberwood, enz…, zowel schilderdeuren als HPL deurbladen tot pivoterende deuren met metaalomlijstingen of onzichtbare omlijstingen en nevenlichten maken deel uit van ons uitgebreide aanbod. Voor elke vraag voorzien we een gepaste oplossing.

  Bovendien is Vanver een ISIB-gecertificeerd plaatser van branddeuren. Zodoende kunnen wij zelf instaan voor de keuring.

 • Vanver I wanden & plafonds

  Wanden en plafonds

  Vanver produceert de gewenste wanden en plafonds in gipskarton, houtmaterialen of metaal, en staat in voor een perfecte plaatsing.

  Dankzij onze knowhow en ervaring kunnen we steeds het juiste product voor de gevraagde toepassing voorzien. Brandwerend of niet-brandwerend, al dan niet uitneembaar, met de nodige akoestische eigenschappen,… Vanver voorziet de meeste geschikte wand- en plafondsystemen.

 • Vanver I Akoestiek

  Akoestiek

  Omdat de akoestiek in heel wat gebouwen van groot belang is, besteden wij heel wat aandacht aan het kiezen van de juiste wand- en plafondbekleding.

  Zowel tussen de verschillende ruimtes als in de ruimte zelf kunnen de gepaste wanden en plafonds akoestisch een groot verschil maken. Vanver voorziet desgewenst een voorstudie, met metingen ter plaatse en rapportering en advies.

 • Vanver I gevelbekleding

  Gevelbekleding

  Ook voor buiten voorziet Vanver de gewenste gevelbekleding. Rekening houdend met externe factoren, zoals weersomstandigheden, ventilatie, opspattend vuil,… stellen we u de geschikte materialen en gepaste afwerking voor en kan u opnieuw rekenen op een perfecte plaatsing volgens de gemaakte afspraken.

 • Vanver I klein schrijnwerk

  Schrijnwerk

  Alle schrijnwerk van klein tot groot zoals gordijnbakken, lichtlijnen, tabletten en diverse omkastingen nemen we er graag bij! Een keuken- of badkamermeubel, een bureau of ingemaakte kast kan ook meegenomen worden in uw totaalproject.

 • Onderhoud Vanver

  Onderhoud

  Voor diverse klanten, voornamelijk ziekenhuizen en openbare diensten, staat Vanver in voor het onderhoud en herstellingen van het schrijnwerk.

  Ook jaarlijkse controles, bvb. in functie van brandweerinspectie, en bijstand bij problemen of defecten behoren tot de service van Vanver.

Bekijk onze realisaties en laat u overtuigen

Zowel op de projectmarkt als bij particulieren voeren we kleine en grote schrijnwerken uit. Steeds perfect afgewerkt en met respect voor planning en afspraken.
We stellen u graag enkele van onze uiteenlopende realisaties voor.

Onze realisaties