• Vanver - wanden - plafonds

  Compleet aanbod onder één dak!

  Vanver biedt totaaloplossingen voor binnen- en buitenafwerking van elk gebouw.

  Van deuren in alle maten en kleuren en met de gewenste afwerking, over wanden en plafonds in diverse volumes en materialen, tot passende planken en kasten,…
  Elke opdracht wordt door Vanver tot in de puntjes voltooid.

  Geen bijkomende partners meer nodig om extra timmerwerk te doen, geen onnodige vertraging omdat men op elkaar moet wachten,… Wij behartigen alle afspraken en zorgen voor een duidelijke, transparante planning van begin tot einde.

 • Vanver - Grote capaciteit, kleine moeite

  Grote capaciteit, kleine moeite!

  Vanver kan rekenen op een uitgebreid team van vakmannen met kennis van zaken.

  Elk heeft zijn eigen specialiteit en ervaring. Hierdoor is het mogelijk om ook in grote projecten het volledige pakket aan schrijnwerk voor onze rekening te nemen. Van grote reeksen aan deuren, wanden en plafonds tot enkele stukken voor afwerking allerhande.

  Bovendien heeft Vanver een uitgebreid en technologisch hoogstaand machinepark ter beschikking, dat een groot werkvolume moeiteloos ondersteunt.

  Met gemiddeld zo’n 70 werven in uitvoering is Vanver een gerenommeerd speler op de projectmarkt en blinkt het bedrijf uit in planning en opvolging van grote en kleinere projecten.

 • Vanver - calculatie

  Calculatiedienst in huis!

  De eigen calculatiedienst voorziet bij elke opdracht een offerte op maat.

  Aanbestedingen worden met de grootste zorg opgevolgd en op basis van lastenboek en plannen wordt steeds een gedetailleerd voorstel opgemaakt.

  Het is immers een erezaak bij Vanver om niet enkel bij uitvoering maar ook bij aanbesteding, moeite te doen voor elke opdracht.

Bekijk onze realisaties en laat u overtuigen

We stellen met de enige trots de projecten voor, waar we mochten aan mee werken als partner voor het schrijnwerk. Van grote projecten zoals “Scholen van morgen”, over tal van renovatieprojecten in de rust- en verzorgingssector tot horecazaken en particuliere opdrachten.

Realisaties